Online kommakursus:

Lær at sætte komma

Få styr på reglerne én gang for alle, og skriv mere frit – uden hæmninger og bekymringer.

Lær at sætte komma i dit eget tempo

Kunne du have stillet disse spørgsmål?

Så er onlinekurset Lær at sætte komma helt sikkert noget for dig. Her lærer du alle kommareglerne én gang for alle, så du kan skrive mere professionelt og føle dig mere sikker, når du skriver.

Onlinekurset er for dig, der:

Hvordan foregår det?

Når du har købt kurset, får du med det samme adgang til en kursusplatform. Herinde finder du en e-bog, som du kan downloade og beholde, så længe du har lyst. Derudover får du adgang til 6 små quizzer samt en kort introduktions- og afslutningsvideo. Kurset kan du tage, så mange gange du vil, lige når du vil, og i præcis det tempo, der passer til dig.

Kursusplatform

E-bog

Quizzer

Din investering i at blive dus med kommaerne, så du kan skrive mere sikkert, frit og professionelt, er:

349 kr. + moms

Og der er fuld tilfredshedsgaranti, så lever kurset ikke op til dine forventninger, kan du få dine penge retur inden for 7 dage.

Det siger andre om kurset:

"Et overskueligt og rart univers"

Kommakurset er et overskueligt og rart univers, hvor jeg i mit eget tempo kan udvikle min viden om komma og grammatik. Jeg kan gentage afsnit, der passer mig, når det passer mig. Det faglige niveau er ambitiøst, så det passer mig perfekt, at jeg styrer tempoet i min egen indlæring.

"Mine varmeste anbefalinger til både kurset og Signe som underviser"

Et kursus, som er nemt og enkelt at navigere i. Signe formår at formidle sin viden på en letforståelig måde med gode praktiske eksempler på de forskellige kommaregler. Quizzerne er prikken over i'et, hvor man bliver helt sikker på, at man har forstået reglerne korrekt. Hvis du ligesom mig har svært ved at holde styr på reglerne og kan blive i tvivl om kommaerne, så er dette kursus det helt rigtige for dig. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til både kurset og Signe som underviser.

"Det var fedt at få reglerne opsummeret, så jeg nu føler mig mere sikker, når jeg skriver"

Elsker kommakurset! Det er overskueligt og let at gå til, og quizzerne gør, at jeg også forstår at bruge min nye viden i praksis. E-bogen kommer jeg til at bruge igen og igen. Det er en fantastisk ekstra bonus at have liggende på skrivebordet, når jeg kommer i tvivl. Jeg syntes ellers, jeg havde godt styr på kommaer, inden jeg gik i gang, men der var alligevel nogle ting, jeg ikke vidste eller havde glemt. Så det var fedt at få alle regler opsummeret, så jeg nu føler mig mere sikker, når jeg skriver.

Hvem er din underviser?

Jeg hedder Signe Knudsen, og jeg er cand.mag. i engelsk.

Jeg har altid været meget interesseret i sproget, at lære nye ord, ordenes historie, grammatik og fonetik. Semantik og lingvistik. Og at sætte ord sammen, så de betyder det helt rigtige for de helt rigtige. Ord er nemlig ikke bare ord.

Jeg brænder for at videreformidle min viden om sprog og grammatik, så du kan føle sig mere sikker på dig selv, når du skriver – uden at bekymre dig (alt for meget) om grammatikken og tegnsætningen. For sproget er for alle, og alle skal have lov til at skrive frit.

FAQ

Selvfølgelig! Men vær opmærksom på, at prisen står ekskl. moms.

Det kommer an på, hvor hurtigt du kommer igennem e-bogen og quizzerne, men sæt gerne 1-2 timer af.

Skriv endelig til mig på signe@sprogkonsulenten.dk – så skal jeg nok hjælpe dig.

Kurset indeholder noget grammatik, og der bruges grammatiske betegnelser, så du skal have nogenlunde styr på de forskellige grammatiske kategorier som bøjningsformer, sætningsled, kryds og bolle m.m., inden du går i gang.

I kurset bruges latinske betegnelser for de grammatiske termer, men er du opvokset med de danske, er det ikke nogen hindring – bag i e-bogen er der nemlig en ordliste/ordbog, du altid skal slå op i.

Jeg ønsker ikke at sælge dig et produkt, du ikke kan bruge til noget, så hvis du har taget kurset, og det ikke lever op til dine forventninger, kan du få alle dine penge retur inden for 7 dage. Bare skriv til mig på signe@sprogkonsulenten.dk.

Åh, den teknik. Skriv til mig på signe@sprogkonsulenten.dk – så skal vi nok få løst problemet.

Ja, naturligvis. Skriv til mig på signe@sprogkonsulenten.dk, så finder vi en god aftale og pris.

Blev dit spørgsmål ikke besvaret her?
Tøv ikke med at skrive til mig på signe@sprogkonsulenten.dk.