Fængende tekster skriver (desværre) ikke sig selv

Hej med dig

Jeg ved, det kan være tidskrævende, svært og til tider uoverskueligt at skrive gode tekster.

Tekster, der emmer af professionalitet, grundighed og overskud.

Tekster, der afspejler dig og din virksomhed og fanger din læsers opmærksomhed.

Tekster, der skærer igennem larmen og lander blødt i favnen på dine kunder, på den helt rigtig måde, på det helt rigtige tidspunkt.

 
Det kan jeg hjælpe dig med.
 
Hvem er jeg?

Jeg hedder Signe Knudsen, og jeg er cand.mag. i engelsk. Jeg har altså brugt mange år på at studere det engelske – og danske – sprog. 

Det har nemlig altid interesseret mig. Sproget. At lære nye ord, ordenes historie, grammatik og fonetik. Semantik og lingvistik. Og at sætte ord sammen, så de betyder det helt rigtige for de helt rigtige. Ord er nemlig ikke bare ord.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Tekstforfatning

Jeg kan hjælpe dig med at skrive dine tekster, så du sparer tid og ressourcer og kan gøre det, du er allerbedst til. Jeg sørger for, at teksterne afspejler dit brand og taler direkte til dine kunder.

Korrektur og feedback

Har du allerede skrevet din tekst og er ganske godt tilfreds med den, kan jeg korrekturlæse og sprogoptimere den for dig, så den fremstår fængende, korrekt og professionel.

1:1 skrivetræning

Vil du selv skrive dine tekster, men føler dig hæmmet, fordi du ikke har helt styr på grammatik, tegnsætning og alle skrivekunstens regler, kan jeg hjælpe dig med 1:1 skrivetræning.