Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder ved aftaler indgået med:

Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen
Selenevej 10B
9210 Aalborg SØ

CVR 41508590

Kontakt:
signe@sprogkonsulenten.dk

Betaling

Alle priser er opgjort i danske kroner (DKK) og er angivet ekskl. moms, da alle produkter og ydelser er henvendt til erhvervsdrivende.

Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen forbeholder sig retten til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Digitale produkter kan betales med VISA og Mastercard, mens der sendes en faktura, som skal betales via bankoverførsel, for diverse tekstydelser.

Der tages forbehold for prisfejl.

Ophavs- og brugsret

Digitale produkter:

Køber du et digitalt produkt hos Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen, får du licens til én bruger. Ønsker du at købe flere licenser af det samme produkt, fx til flere i en afdeling, kan du skrive til signe@sprogkonsulenten.dk for at lave en aftale.

Alle digitale produkter er beskyttet af gældende lovgivning, herunder loven om ophavsret og markedsføringsloven. Det betyder blandt andet, at alle rettigheder tilhører Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen, og du må ikke videresælge, udlåne, dele, forære, kopiere, undervise i eller på anden vis distribuere indholdet til nogen uden forudgående aftale med Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen.

Du har som udgangspunkt mulighed for at downloade og gemme de digitale produkter, som du køber. De er således dine til evigt eje, medmindre andet er oplyst. Det er dog dit ansvar at downloade produkterne, inden din adgang til produkterne udløber, da Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen ikke er forpligtet til ubegrænset at udgive samtlige digitale produkter.

Tekstydelser:

Du har ubegrænset ophavs- og brugsret til de tekstydelser, du har betalt for.

Hvis du ikke betaler det fulde beløb for tekstydelserne inden for forfaldsdatoen, får du ikke ophavs- eller brugsret, før den oprindelige faktura og alle påløbende omkostninger er betalt. Hvis du benytter dig af teksten, før du har betalt, anses det som et brud på Sprogkonsulenten v/Signe Knudsens ophavsret til teksten, og du vil blive opkrævet erstatning.

Fortrydelsesret og reklamation

Der er som udgangspunkt ikke nogen fortrydelsesret på hverken digitale produkter eller tekstydelser, medmindre andet er oplyst. Men skulle dit køb/den leverede ydelse ikke leve op til dine forventninger, kan du skrive til signe@sprogkonsulenten.dk, så vi kan finde en løsning.

Fortrolighed og datasikkerhed

Når du køber et digitalt produkt eller en tekstydelse, videregiver du personlige oplysninger til Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen. Som dataansvarlig behandler jeg dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger vil kun blive anvendt og opbevaret til det formål, de er samlet ind til. Du kan læse mere under Cookie- og Privatlivspolitikken.

Ansvar

Der tages forbehold for tryk- og prisfejl.

Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen kan ikke gøres erstatningsansvarlig for nedbrud hos kursusplatformen Simplero eller anden tredjepart. Det gælder også ved en svigtende strømforsyning eller internetforbindelse.

Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen kan heller ikke gøres erstatningsansvarlig, hvis dit udbytte af et digitalt produkt ikke lever op til dine forventninger. 

Købers accept

Ved indgåelse af aftale, herunder køb af digitale produkter og tekstydelser, accepteres ovenstående handelsbetingelser.