Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder ved aftaler indgået med:

Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen
Selenevej 10B
9210 Aalborg SØ

CVR 41508590

Kontakt:
signe@sprogkonsulenten.dk

Handelsbetingelser ved køb af fysiske og digitale varer på www.sprogkonsulenten.dk/shop.

Betaling

Alle beløb, der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusive moms og eksklusive leveringsomkostninger.

Sprogkonsulenten tager imod online betalinger med VISA, VISA Electron, Mastercard eller Maestro. Der pålægges ikke nogle former for transaktionsgebyr til dit køb.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Der tages forbehold for tekniske fejl, tastefejl, udsolgte varer, prisændringer fra leverandørerne samt ændringer i dansk moms og afgifter. 

Levering

Sprogkonsulenten leverer kun varer inden for Danmark. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, får du besked på mail.

Sprogkonsulenten leverer til privatadresser i Danmark – dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med GLS eller DAO.

Ved køb af e-bøger og andre digitale produkter vises en bekræftelsesside på, at din ordre er gennemført. Samtidigt sendes en e-mail med ordrebekræftelsen og et link til e-bogen til den e-mailadresse, du har oplyst, med. Levering sker via dette link. 

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på Sprogkonsulentens webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til mig senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være mig i hænde, senest 14 dage efter at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på signe@sprogkonsulenten.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen at vurdere varens stand. Hvis varen er taget i brug eller prøvet, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur.

Ved køb af e-bøger og andre digitale produkter til download gælder fortrydelsesretten dog kun frem til tidspunktet, hvor download påbegyndes. Derefter er det hverken muligt at returnere eller få refunderet for digitale produkter.

Ophavs- og brugsret

Ophavs- og brugsret

Digitale produkter:

Køber du et digitalt produkt hos Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen, får du licens til én bruger. Ønsker du at købe flere licenser af det samme produkt, fx til flere i en afdeling, kan du skrive til signe@sprogkonsulenten.dk for at lave en aftale.

Alle digitale produkter er beskyttet af gældende lovgivning, herunder loven om ophavsret og markedsføringsloven. Det betyder blandt andet, at alle rettigheder tilhører Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen, og du må ikke videresælge, udlåne, dele, forære, kopiere, undervise i eller på anden vis distribuere indholdet til nogen uden forudgående aftale med Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen.

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, medmindre andet er aftalt.

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

Reklamationer sendes til mit lager:

Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen

Selenevej 10B

9210 Aalborg SØ

Fortrolighed og datasikkerhed

Når du køber et produkt eller en tekstydelse hos mig, videregiver du personlige oplysninger til Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen. Som dataansvarlig behandler jeg dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger vil kun blive anvendt og opbevaret til det formål, de er samlet ind til. Du kan læse mere under Cookie- og Privatlivspolitikken.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til signe@sprogkonsulenten.dk, hvis du vil i kontakt med mig, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

  • Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
  • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

Ved indgivelse af klage skal du oplyse/anvende vores signe@sprogkonsulenten.dk.

 

Handelsbetingelser ved køb af tekstydelser – erhverv.

Betaling

Priser for tekstydelser er opgjort i danske kroner (DKK) og er angivet ekskl. moms, da alle ydelser er henvendt til erhvervsdrivende.

Der tages forbehold for prisfejl.

Ophavs- og brugsret

Du har ubegrænset ophavs- og brugsret til de tekstydelser, du har betalt for.

Hvis du ikke betaler det fulde beløb for tekstydelserne inden for forfaldsdatoen, får du ikke ophavs- eller brugsret, før den oprindelige faktura og alle påløbende omkostninger er betalt. Hvis du benytter dig af teksten, før du har betalt, anses det som et brud på Sprogkonsulenten v/Signe Knudsens ophavsret til teksten, og du vil blive opkrævet erstatning.