Tekstforfatning


Professionel tekstforfatning

Skal du have skrevet professionelle, troværdige og kreative tekster, så lad Sprogkonsulenten hjælpe dig. Jeg skaber tekster på både dansk og engelsk og går ikke på kompromis med kvalitet eller service.

Jeg har masser af erfaring med kommunikation og tekstskrivning og tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Alle tekster tilpasses målgruppen og den kontekst, de skal indgå i, så du kan få succes med din kommunikation.

Tekstforfatning på dansk eller engelsk

Bl.a.:

  • Tekst til nyhedsbrev
  • Tekst til præsentation
  • Tekst til blog eller SoMe
  • Tekst til e-bog eller brochure
  • Teskt til hjemmeside eller webshop

Hvad er tekstforfatning


At fremstå overbevisende, professionel og troværdig kræver velskrevne tekster. Men tekstforfatning handler om mere end bare at forfatte. Tekstforfatning handler om at formidle og forankre, men også om at forandre og forbløffe.

Og så er der SEO (søgemaskineoptimering), som efterhånden hænger uløseligt sammen med gode webtekster. Vil du have Google og de andre søgemaskiner til at bemærke dine tekster og rangere din hjemmeside blandt de øverste organiske søgeresultater, er det nødvendigt at vide, hvilke faktorer søgemaskinerne finder relevante og hvorfor.

Sprogkonsulenten skaber tekster af høj kvalitet, der vækker opsigt og interesse. Teksterne bygges op omkring dine budskaber og tilpasses den ønskede målgruppe, så det endelige resultat afspejler dig og din virksomhed. Er der tale om webtekster, optimeres disse til søgemaskinerne, så de opnår større synlighed.

Pris på tekstforfatning


En velskrevet tekst består af mere end bare et vist antal ord. Den består af nuancer og fortællinger; den skal have udtryk og skal kunne sætte aftryk. Derudover er der ofte en hel del research og ikke mindst rådgivning forbundet med en hensigtsmæssig skriveproces. Derfor faktureres tekstforfatning hos Sprogkonsulenten efter en timepris og ikke en ordpris.

En timeprisaftale giver et mere fleksibelt og gunstigt forløb for begge parter, hvis der for eksempel er behov for justeringer under eller efter forløbet. Desuden giver det mere luft i selve skriveprocessen til de mere udfordrende passager, så resultatet ikke ender med at fremstå uprofessionelt og forhastet. Inden vi går i gang, aftaler vi naturligvis et prisloft, og du vil modtage et estimeret timeforbrug.

Ved større eller tilbagevendende opgaver opnås rabat.

Tekstforfatning

Timepris

695 kr.

Der faktureres pr. påbegyndte halve time.

Alle priser er ekskl. moms.

Sådan ser forløbet for din opgave ud

1


Inden opgavestart

Du definerer opgaven, og sammen aftaler vi forløb, pris og deadline. Den fornødne research foretages, så det endelige resultat kommer til at afspejle dig og din virksomhed.

2


Tekstforfatning

Din tekst forfattes inden for de aftalte rammer og tilpasses målgruppe og kontekst. Hvis nødvendigt bliver du løbende holdt opdateret omkring processen.

3


Kvalitetssikring

Den færdige tekst kvalitetssikres, så den fremstår professionel og gennemarbejdet. Er der opstået tvivlsspørgsmål undervejs, afklares disse, inden teksten sendes til dig.

4


Sparring og feedback

Teksten leveres til dig, og du har mulighed for at stille spørgsmål eller komme med justeringer til indholdet. Opgaven afsluttes først, når den lever op til dine forventninger.

Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen
E: signe@sprogkonsulenten.dk
T: +45 22 97 40 40
Aalborg SØ

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Cookie- og privatlivspolitik