Om Sprogkonsulenten


Professionel og fleksibel sproghjælp


Hos Sprogkonsulenten får du altid professionel tekstforfatning, oversættelse og korrekturlæsning af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Her vil du opleve, at alle typer af opgaver håndteres omhyggeligt og kompetent og vil blive leveret inden for den aftalte deadline.

Jeg lægger vægt på den personlige kontakt, da det danner rammen for et trygt samarbejde og dermed de bedste resultater. Du kan til enhver tid tage kontakt, hvis du har spørgsmål eller hvis vi skal ta’ en uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig bedst muligt.

Vil du vide mere?

Hvem står bag Sprogkonsulenten

Mit navn er Signe Knudsen, og jeg er stifter af Sprogkonsulenten. Jeg er uddannet cand.mag. i engelsk og har under mit studie fokuseret på områder som oversættelse og interkulturel erhvervskommunikation.

Jeg har en perfektionistisk og nysgerrig tilgang til sprog. Det er vigtigt for mig, at en tekst er skrevet korrekt, fængende og troværdigt, så det ønskede budskab når ud til den ønskede målgruppe på bedst mulig vis.

Jeg har arbejdet med sprog, oversættelse og kommunikation inden for både det private og det offentlige, hvor jeg har løst adskillige typer af tekstopgaver inden for forskellige genrer. Skal jeg også være din sproglige samarbejdspartner, så vi sammen kan skabe værdifuld kommunikation?

Sprogkonsulenten v/Signe Knudsen
E: signe@sprogkonsulenten.dk
T: +45 22 97 40 40
Aalborg SØ

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Cookie- og privatlivspolitik